Vacatures BBL werken en leren

BrabantZorg is regelmatig op zoek naar gemotiveerde kandidaten die de BBL-opleiding Verzorgende IG niveau 3 willen volgen. Tijdens deze opleiding ben je werkzaam in een van onze huizen en ga je gemiddeld een dag per week naar school. De opleiding duurt drie jaar.

De voordelen van een BBL-opleiding bij BrabantZorg:

  • Je kunt kiezen voor verschillende contractmogelijkheden voor de opleiding van Verzorgende IG (minimaal 22 ½ uur).
  • Je opleiding wordt betaald door BrabantZorg.
  • Je maakt kennis met de verschillende soorten zorg door bij diverse huizen en afdelingen te werken.
  • Er is veel persoonlijke aandacht voor jouw leerproces als leerling.

Jouw toekomstige collega aan het woord:
Ik doe de opleiding tot Verzorgende-IG en krijg bij Brabantzorg de opleiding te volgen. Dankzij deze opleiding leer ik hoe ik kan bijdragen aan een veilige en geborgen woonomgeving voor de cliënt. Ik haal veel energie en voldoening uit de opleiding én uit mijn werk. 


Lieke

Leerling BBL verzorgendeVacatures werken en leren 

Werken als verzorgende IG
Als Verzorgende IG begeleid en ondersteun je cliënten in hun dagelijkse leven. Wij hebben verzorgenden IG in de thuiszorg of op één van de locaties van BrabantZorg.

Bij BrabantZorg vinden we het belangrijk dat een cliënt zelf de regie over zijn of haar leven houdt. Soms is daar ondersteuning of zorg bij nodig van jou, de familie, mantelzorger of de vrijwilliger. Jij helpt de cliënt bij het maken van die keuzes. Natuurlijk doe je dit in samenspraak met hun naasten én met de collega’s uit jouw team. Daarom heb je regelmatig contact met de (wijk)verpleegkundige, collega Verzorgenden IG en verpleegkundigen. Ook heb je regelmatig afstemming met behandelaren: fysiotherapeut, ergotherapeut, wondverpleegkundige. 

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Waarom BBL werken en leren bij BrabantZorg
BrabantZorg behoort in Nederland tot de koplopers in de ouderenzorg omdat wij menselijke warmte en betrokkenheid vanzelfsprekend vinden, net als kwaliteit en professionaliteit in ons werk. Dat is onze missie. Iedere dag opnieuw.

  • BBL werken en leren bij BrabantZorg betekent
  • Kleine zelforganiserende teams
  • Brabantse gezelligheid
  • Eigen initiatief wordt gewaardeerd
  • Veel ruimte voor  persoonlijke ontwikkelingBrabantZorg, met aandacht

Vanuit 35 locaties in Noordoost-Brabant bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: aandachtig, betrouwbaar en samen. 


© 2016 BrabantZorg


Volg ons:

© 2016 BrabantZorg