Jouw toekomstige collega's

Onze collega's hebben hart voor hun cliënten. Ze zetten zich dagelijks voor hen in.
We stellen graag een aantal collega's aan je voor.

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Klanten zijn blij als ik kom, niet alleen omdat ik hun huis schoonmaak. Als huishoudelijke hulp doe ik zoveel meer dan alleen schoonmaken alleen. Ik ben een luisterend oor, altijd in voor een praatje en houd in de gaten of de cliënt mogelijk nog andere ondersteuning nodig heeft. In één oogopslag zie ik hoe het met de cliënt gaat. Aandacht geven en het samen doen, dat is het belangrijkst.

Marjan 
Voorwerker huishoudelijke thuiszorg

Wil jij net als Marjan aan het werk in de thuiszorg bij Brabantzorg? 

Bekijk de mogelijkheden

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Ik zorg er dagelijks voor dat collega’s van de ondersteunende diensten in Oss lekker gezond en lekker kunnen lunchen. Ik heb afwisselend werk en krijg veel kansen en mogelijkheden om mijn creativiteit toe te passen in de (lunch)gerechten. Daarnaast is er ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige werksfeer. 

Susanne 
Horecakok

Wil jij net als Susanne aan het werk in horeca & facilitair bij BrabantZorg? 

Bekijk de mogelijkheden

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Werken als wijkverpleegkundige bij BrabantZorg betekent voor mij samen en met mijn collega’s een duidelijke koers varen. Cliënten in hun kracht zetten: dat is voor ons een mooie uitdaging, elke dag weer. We geven zorg met aandacht, luisteren naar de cliënt en zijn mantelzorger en kijken dagelijks hoe we hen kunnen ondersteunen in hun leven. BrabantZorg stimuleert mij in mijn ontwikkeling; ik kan mijn talenten optimaal benutten. 

Maartje        
Wijkverpleegkundige

Wil jij net als Maartje aan het werk als verpleegkundige bij BrabantZorg? 

Bekijk de mogelijkheden

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Als bewegingsbeleider motiveer en stimuleer ik mensen tot bewegen. Zowel in groepen als individueel. De ouderenzorg is een leuke sector om in te werken. Ouderen hebben vaak zoveel humor en kunnen goed relativeren. Het is fantastisch om aan deze doelgroep te laten zien en voelen wat er allemaal nog wel mogelijk is en ze hierdoor meer zelfvertrouwen te geven. 

Neeltje       
Bewegingsbegeleider

Wil jij net als Neeltje aan het werk als paramedicus bij BrabantZorg? 

Bekijk de mogelijkheden

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Werken in de zorg met somatische cliënten is geweldig. Wat is er mooier om cliënten te zien genieten van hun oude dag en te weten dat jij daarin een belangrijke rol speelt. Hoeveel voldoening kan je daaruit halen voor jezelf en voor de cliënt. Ik werk de locatie Katwijk in Oss en heb het enorm naar mijn zin. Goed contact met cliënt en familie is daarbij ook heel belangrijk. Het team waarin ik werk is flexibel en draagt bij aan een prettige sfeer op de werkvloer.

Dienke van Boxtel         
Verzorgende niveau 3

Wil jij net als Dienke aan het werk als verzorgende bij BrabantZorg?

Bekijk de mogelijkheden

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Ik werk als senior salarisadministrateur. Ik heb professionele collega’s om mij heen. Samen zorgen wij ervoor dat medewerkers van BrabantZorg op tijd het juiste salaris krijgen. Dat waarderen de collega’s; ze hebben vertrouwen in ons werk. En om het eenvoudig te zeggen: “daar doen we het voor………..”

Marcel          
Salarisadministrateur

Wil jij net als Marcel aan het werk als ondersteuner bij BrabantZorg?

Bekijk de mogelijkheden

BrabantZorg, met aandacht

Vanuit 35 locaties in Noordoost-Brabant bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij clienten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: aandachtig betrouwbaar en samen.


© 2016 BrabantZorg


Volg ons:

© 2016 BrabantZorg