EmailFacebookLinkedIn

Vacatures nachtdienst

Ben jij Helpende (plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige en past werken in de nacht bij jou? Werk jij graag zelfstandig of vind je het juist fijn om een nachtdienst met een collega te draaien? Binnen BrabantZorg bieden we beide mogelijkheden, het verschilt per locatie hoe de nachtdienst is ingedeeld. We zijn geregeld op zoek naar enthousiaste collega's die graag nachtdiensten werken en ervoor zorgen dat cliënten een zo fijn en rustig mogelijke nacht hebben. 

Je helpt bij het afsluiten en opstarten van de dag en in de tussentijd reageer je adequaat op oproepen in de nacht. Je weet wat de cliënten nodig hebben om hun nacht zo fijn en rustig mogelijk te laten verlopen en sluit daar de zorg op aan. Je neemt zo min mogelijk over: je stimuleert cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn. Verder observeer en signaleer je hoe het met cliënten gaat en overleg je met je collega's van de dagdienst als dat nodig is. 

Nachtdiensten werken kan bij BrabantZorg zowel in de thuiszorg als op één van de locaties in de regio's Oss, Meierijstad, Uden, Den Bosch en Bommelerwaard. Bekijk hieronder of er een leuke vacature voor je tussenzit.

Vacatures nachtdienst

  • Helpende (plus)
  • Thuiszorg
  • Verzorgende IG