Het sollicitatieproces van BrabantZorg

Ben je enthousiast geworden na het lezen van een vacature? Ga je solliciteren?  Hieronder lees je meer over het sollicitatieproces van BrabantZorg.

Wij hebben het sollicitatieproces  geautomatiseerd. Dat betekent dat je altijd via onze website je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar ons verstuurt. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je vervolgens een e-mail waarin we je vragen een persoonlijke pagina aan te maken op het sollicitatieportaal van BrabantZorg. Op deze persoonlijke pagina vind je dan alle informatie met betrekking tot jouw sollicitatie op één plek terug. Bijvoorbeeld of je brief in goede orde is ontvangen, of en wanneer we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek en of we nog aanvullende informatie van je nodig hebben.  Dat is lekker overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent. Zodra er een bericht voor je klaarstaat ontvang je van ons een e-mail met daarin de link naar het betreffende bericht. Let op: wij doen dus niet aan papieren correspondentie. 

Heb je vragen over het sollicitatieproces?


Neem contact op met het team werving & selectie:

0412 - 693551

Op werkdagen van 08.30 - 17.00 uur     .......................................................................................................................................................Stuur een E-mail
Hoe werkt het sollicitatieproces?

Heb je eerder bij BrabantZorg gesolliciteerd?
Log dan eerst in met je mailadres. Naar inloggen

Solliciteer je voor het eerst bij BrabantZorg?
Volg dan de stappen 1 t/m 4.
Stap 1. Solliciteer

Klik op de knop ' Solliciteren'  bij de vacature waarop je gaat solliciteren.
Stap 2. invullen gegevens

Vul al je gegevens . Voeg je CV en motivatie toe als bijlage.  Stap 3. Verstuur sollicitatie

Kies ' Aanmaken'  en jouw sollicitatie wordt verstuurd.
Stap 4. Maak een account aan

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin we je vragen je persoonlijke account aan te maken. 

Dit doen we om veilig, overzichtelijk en makkelijk met elkaar te communiceren.

.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Proficiat! Je bent aangenomen en dan?Stap 1. ID bewijs

Je bent aangenomen! Nu willen we meer informatie van je. Neem je ID-bewijs mee naar het arbeidsvoorwaardengesprek en zorg ervoor dat je teammanager een kopie ontvangt van je ID-bewijs.
Stap 2. Diploma('s)

Lever een kopie van je diploma('s) in bij je teammanager. Deze zorgt ervoor dat jouw diploma('s) in je personeelsdossier worden opgeslagen.Stap 3. VOG

Ga jij werken in een functie waarin sprake is van direct cliëntencontact, dan ben je wettelijk verplicht een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) in te leveren. Uit deze VOG blijkt dat jij in jouw verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Je ontvangt van ons een e-mail waarmee je een VOG kunt aanvragen.
BrabantZorg, met aandacht

Vanuit 35 locaties in Noordoost-Brabant bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: aandachtig, betrouwbaar en samen.


© 2016 BrabantZorg

Volg ons:


© 2016 BrabantZorg