CCP'er (Cliënt Contact Persoon) Ammerzoden - 1667

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 35 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch. Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren. 

Functieomschrijving

Voor onze locatie Het Zonnelied in Ammerzoden zijn wij op zoek naar CCP'ers voor zowel de afdeling PG, als voor de afdeling Somatiek.

Jouw taken zijn:

 • Aanspreekpunt voor cliënten, familie, collega's en andere disciplines.
 • Opstellen van zorg- en werkplannen.
 • Mede zorg dragen voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling en zorginhoudelijk sturing geven aan collega's, leerlingen en stagiaires.
 • Een voorbeeldfunctie voor de collega teamleden.
 • Deelname aan relevante overlegvormen.

Wij vragen

 • Je hebt een diploma verzorgende IG. 
 • Je bent in bezit van het diploma CCP of bereid deze te halen.
 • Je bent klantgericht, initiatiefrijk en resultaatgericht.
 • Je hebt inzicht in de methodiek van zorgplan en zorgdossier.
 • Je bent zelfstandig, stressbestendig en daadkrachtig.
 • Jij bent een teamspeler die vanuit de vraag van de cliënt kan samenwerken met leerlingen/ stagiaires en verschillende disciplines.

Daarnaast vragen wij van iedere medewerker voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer, tablet of smartphone om te kunnen gaan.

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. In het kader van de Wet WKKGZ vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wij bieden

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd, maar een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). De functie is ingedeeld in FWG 40 (minimaal €1.940, maximaal €2.870 bruto per maand, op basis van 36 uur per week). De vakantietoeslag bedraagt 8% en de eindejaarsuitkering 7,4%.

Uitgebreid pakket meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (b.v. fietsenplan), goedkoop sporten, korting bij diverse verzekeringen en een ruim aanbod voor cursus- en opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen/Contactpersoon

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met:

CCP'er (Client Contact Persoon) Ammerzoden - 1667