Ergotherapeut - 1413

Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. We doen dit vanuit de positieve kijk op gezondheid. Dit betekent dat we uitgaan van ieders eigen kracht en de mogelijkheid om zelf regie te voeren. Aandachtig, betrouwbaar en samen zijn de sleutelwoorden hierin. Iedereen is uniek en daar stemmen we de zorg op af, persoonlijk en dichtbij. In samenspel met anderen organiseren we een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn.

Vanwege de uitbreiding van ons ergotherapieteam in de regio Oss ontstaan er  twee vacatures voor ergotherapeut (m/v).

De ene vacature betreft een tijdelijk contract voor 24 tot 36 uur voor Behandel- en Kenniscentrum regio Oss voor de duur van minimaal 1 en mogelijk 2 jaar met ingang van 1 mei 2019.

De andere vacature betreft een tijdelijk contract voor 20 tot 36 uur voor Behandel- en Kenniscentrum regio Oss voor vakantiewaarneming vanaf juli en zwangerschapsvervanging vanaf augustus 2019 tot het einde van 2019.

Het werk

  • Als lid van het multidisciplinair zorgteam de cliënten behandelen en begeleiden conform het individuele zorgplan binnen de WLZ.
  • Verrichten van huisbezoeken en adviseren van woningaanpassingen en voorzieningen.
  • Op verwijzing van artsen behandelen/ adviseren in het kader van de extramurale ergotherapie.

Wij vragen

  • Diploma ergotherapie, bij voorkeur ervaring en affiniteit met ouderenzorg.
  • Kennis en ervaring op het gebied van cognitieve problemen is een pré.
  • Zelfstandig en accuraat kunnen werken.
  • Goede communicatieve vaardigheden en in multidisciplinair teamverband kunnen werken.
  • Stimulerend, motiverend en enthousiasmerend zijn.
  • Geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.
  • Rijbewijs en beschikking over een auto.

Daarnaast vragen wij van iedere medewerker voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer, tablet of smartphone om te kunnen gaan.

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. In het kader van de Wet WKKGZ vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wij bieden

Het betreft een functie per 1 mei 2019. Je bent werkzaam in een team van 14 ergotherapeuten. De werktijden en werkdagen zijn in overleg met de collega's ergotherapeuten.

Het salaris is overeenkomstig de richtlijnen van de CAO Verpleeg & Verzorgingshuizen. De functie is ingedeeld in FWG-schaal 55.  Uitgebreid pakket meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (b.v. fietsenplan, tablet, goedkoop sporten, korting bij diverse verzekeringen en een ruim aanbod voor cursus- en opleidingsmogelijkheden).

Belangstelling?

Mocht je voorkeur hebben voor één van de twee vacatures, wil je dit dan graag duidelijk in je brief aangeven. Solliciteren kan tot uiterlijk 12 april 2019, via deze vacature op www.werkenbijbrabantzorg.eu.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16, 18, 23 en 25 april. 
Een eventueel arbeidsvoorwaardengesprek zal plaats vinden in de week van 25 april. 

Voor meer informatie over BrabantZorg kijk op: www.brabantzorg.eu 

Inlichtingen/Contactpersoon

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anke Dirks, ergotherapeut Behandel- en Kenniscentrum van regio Oss. Telefonisch 06-10624295 of per mail ergotherapie.oss@brabantzorg.eu

Ergotherapeut - 1413