EmailFacebookLinkedIn

GZ- of Masterpsycholoog regio Den Bosch/Bommelerwaard 16-20 uur

Ben jij die nieuwsgierige en enthousiaste GZ- of masterpsycholoog? En werk jij graag samen met professionele behandelaren binnen een grote ouderenzorgorganisatie? Kom dan eens kennismaken met BrabantZorg!

Dit ga je doen

Als GZ- of masterpsycholoog onderzoek je op systematische wijze gedrag en stel je zelfstandig diagnoses. Daarop breng jij je behandeladvies op maat uit. Je behandelt en begeleidt niet alleen cliënten maar neemt ook hun naasten en de zorgteams mee in de begeleidingsvraag. In samenwerking met andere disciplines ontwikkel je behandel- en begeleidingsplannen. 

Samen met je vakgenoten ontwikkel je jullie eigen professie binnen de organisatie. Ook bied je deskundigheidsbevordering aan medewerkers en vrijwilligers, bijvoorbeeld over gedrag bij dementie. En als GZ-psycholoog geef je werkbegeleiding aan de Masterpsycholoog. Een veelzijdige baan waarbij je veel voor cliënten kunt betekenen dus!

Dit ben jij

Jij hebt een opleiding Neuropsychologie of Gerontologie afgerond en hebt bij voorkeur een BIG-registratie als gezondheidszorgpsycholoog.

Daarnaast:

 • heb je een enthousiaste, krachtige en flexibele persoonlijkheid en kun je goed zelfstandig werken;
 • heb je ervaring en affiniteit met ouderenzorg, in het bijzonder met psychogeriatrie;
 • heb je kennis van diagnostische methodieken en psychopathologie in de ouderenzorg;
 • beschik je over tact en een sterk invoelend vermogen en werk je graag samen;
 • heb je een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Daarnaast vragen wij van iedere medewerker voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer en smartphone om te kunnen gaan.

Hier ga je werken

De behandelaren van het Behandel- en Kenniscentrum (BKC) zijn specialisten op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij het ouder worden. Het uitgangspunt van de behandelingen is dat de kwaliteit van leven toeneemt. Samen met onze behandelaars werken cliënten aan herstel na ziekte en revalidatie, weerbaarheid en behoud en vergroten van de zelfstandigheid. Ook bieden zij behandeling, begeleiding en consultatie in de laatste levensfase.

Je gaat werken in een enthousiast team van twee Masterpsychologen, één psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog  en vier GZ-psychologen, waaronder een seksuoloog. De GZ-psychologen zijn daarnaast werkzaam binnen de GZSP (geneeskundige zorg aan specifieke patiënten die thuis wonen). Masterpsychologen bieden extramurale consultatie onder supervisie.

Dit bieden wij

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk dienstverband en een salaris van minimaal € 3.292,- en maximaal € 4.886,- bruto per maand, bij 36 uur. Wanneer je GZ-Psycholoog bent, ontvang je een salaris van minimaal € 3.818,- en maximaal € 5.752,- bruto per maand, bij 36 uur.

Daarnaast krijg je:

 • uitzicht op een vaste aanstelling;
 • een uitdagende baan in een prettig en ambitieus team;
 • een jaarlijks scholingsbudget, lidmaatschap bij de PgD en werkbegeleiding en intervisie;
 • de mogelijkheid om opgeleid te worden tot GZ-psycholoog;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);  
 • korting op het leasen van een auto o.b.v. Private Lease;
 • meerkeuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop- en fietsregeling.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (FWG 60 of 65).

Over BrabantZorg

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch. Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren. 

Heb je interesse?

Solliciteer dan op deze functie! Heb je inhoudelijke vragen, bel dan met Ingrid!

Heb je vragen? Bel dan met

Sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding. 

Acties