EmailFacebookLinkedIn

(GZ)-Psycholoog, regio Meierijstad 24-36 uur

Wij zijn op zoek naar een (GZ)-Psycholoog!

Dit ga je doen

In de kern draait je functie om het onderzoeken, diagnosticeren, begeleiden en behandelen van de cliënten en hun cliëntsysteem. Je hebt adviserende en ondersteunende taken voor behandelaren en de zorgteams. Je onderzoekt, observeert en stelt diagnoses. Daarop breng je jouw advies uit. Je begeleidt cliënten, hun naasten en de zorgteams en geeft informatie op maat.

Dit alles doe je in samenwerking met andere disciplines, voornamelijk binnen de locaties van BrabantZorg in de regio Meierijstad (Veghel/Boekel/Erp/Sint Oedenrode). Daarnaast is er de mogelijkheid om te werken in de eerstelijn (via GZSP).

Je levert een bijdrage aan scholingsactiviteiten en evalueert met de betreffende medewerkers het effect van een bepaalde methodische aanpak. Samen met je vakgenoten bewaak je de kwaliteit van de psychologische zorgverlening en neem je deel aan projecten met betrekking tot kwaliteit van zorg en behandeling.

De GZ-psycholoog is regiebehandelaar op de PG-dagbehandeling en kan WZD-functionaris zijn. Ook is de GZ-psycholoog actief in de eerstelijn (via GZSP). Als GZ-psycholoog geeft je werkbegeleiding aan de masterpsycholoog en heb je de mogelijkheid om werkbegeleider of supervisor te zijn voor een psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog. Een veelzijdige baan waarbij je veel voor cliënten kunt betekenen!

Dit ben jij

Jij hebt een masteropleiding Psychologie afgerond en hebt bij voorkeur een BIG-registratie als gezondheidszorgpsycholoog. Daarnaast:

 • Heb je ervaring en affiniteit met ouderenzorg;
 • Heb je kennis van diagnostische methoden en psychopathologie in de ouderenzorg;
 • Ben je als Masterpsycholoog in het bezit van een BAPD;
 • Kan je goed zelfstandig, maar ook in teamverband, werken; 
 • Ben je proactief en betrouwbaar; mensen kunnen op je bouwen; 
 • Heb je een rijbewijs en de beschikking hebben over een auto;
 • Kun je beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Hier ga je werken

Als psycholoog bij BrabantZorg val je onder het Behandel- en Kenniscentrum (BKC). Zij zijn verdeeld over vier regio’s, met in totaal ruim 25 (GZ)-psychologen en diverse specialisaties. Het psychologenteam in Meierijstad bestaat op dit moment uit 2 GZ-psychologen, 2 masterpsychologen en 1 PIOG. Taken en aandachtsgebieden hebben we onderling verdeeld. Er is expertise op het terrein van Parkinson, GRZ, WZD, psychogeriatrie en gerontopsychiatrie.

Dit bieden wij

Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor een jaar met de intentie om dit om te zetten naar een vast contract. Het salaris is conform de cao VVT in FWG 60. Wanneer je GZ-psycholoog bent ontvang je een salaris in FWG 65. Daarnaast bieden we je:

 • Een uitdagende baan in een prettig en ambitieus team;
 • Interne scholingsmogelijkheden, een jaarlijks scholingsbudget, lidmaatschap bij de PgD en werkbegeleiding en intervisie;
 • Een goede pensioenregeling, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering;
 • Eigen keus in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- of laptopregeling;
 • Korting op private-lease van een auto; 
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfssporten;
 • BrabantZorg vergoedt het lidmaatschap van beroepsvereniging NIP;
 • Binnen BrabantZorg bieden wij de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Als GZ-psycholoog is er de mogelijkheid om een rol te vervullen in deze opleiding.

Over BrabantZorg

Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe. Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 33 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch. Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren. 

Heb je interesse?

Solliciteer dan op deze functie! Heb je vragen? Bel dan met onze teammanagers. 
Dan zien we je sollicitatie graag uiterlijk 31 juli 2022. 

Heb je vragen? Bel dan met

Sollicitatieproces

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. Daarom vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding. 

Acties