BrabantZorg in AmmerzodenDe Lindeboom

Een kleine gemeenschap met een sterke band met de omgeving

De Lindeboom ligt in het centrum van Ammerzoden, vlakbij de Maas. Het is een veilig en vertrouwd huis dat mensen ondersteunt bij hun lichamelijk, sociaal of psychisch welzijn. De Lindeboom biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg voor mensen met dementie. In De Lindeboom wonen ouderen zoveel mogelijk zelfstandig. Zorg is altijd in de nabijheid en oproepbaar. De Lindeboom is een relatief klein huis; daardoor heerst er een typische en sterke betrokkenheid. Het is een kleine, gezellige, gemeenschap die een sterke band heeft met de omgeving.  Klik hier voor meer informatie over deze locatie >Het Zonnelied

Bewoners wonen in een 'straat' met eigen voordeur

Het Zonnelied ligt op loopafstand van winkels en kerk in Ammerzoden. Bewoners wonen in een ‘straat’ met een eigen voordeur. Dementerende bewoners leven in kleine groepen, met een eigen kamer en een gedeelde huiskamer. Bewoners doen zoveel mogelijk zelf. Familieleden en vrienden spelen daarbij een belangrijke rol. Het Zonnelied biedt ook ruimte voor revalidatie en tijdelijke zorg. Hier kunnen mensen na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname onder deskundige begeleiding werken aan terugkeer naar hun eigen woonomgeving. Vanuit het Zonnelied wordt ook dagbehandeling gegeven aan mensen die nog thuis wonen.
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >


     In het kort
300
Enthousiaste collega's
225

Betrokken vrijwilligers
2

Locaties
Wij zijn altijd op zoek naar

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.


© 2016 BrabantZorg


Volg ons: