EmailFacebookLinkedIn

Artsen en behandelaren

Heb jij net een opleiding tot (basis)arts, specialist, paramedicus of behandelaar afgerond? Of werk je al enkele jaren als behandelaar en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? BrabantZorg is geregeld op zoek naar enthousiaste en betrokken artsen en behandelaren die cliënten ondersteunen bij het ouder worden. Bij hen thuis of op één van onze 33 locaties.

Wij zoeken artsen en behandelaren die specialist zijn op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij ouderen. Zij die het verschil weten te maken in het bieden van ondersteuning, begeleiding en behandeling. 

Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct.

Jouw toekomstige collega aan
het woord

"Als bewegingsbegeleider motiveer en stimuleer ik mensen tot bewegen. Zowel in groepen als individueel. De ouderenzorg is een leuke sector om in te werken. Ouderen hebben vaak zoveel humor en kunnen goed relativeren."

  Neeltje
  Bewegingsbegeleider 

 

Vacatures artsen en behandelaren

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

©2021 BrabantZorg

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies