EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Grave

 

Catharinahof

Een plek waar verbinding wordt gemaakt tussen mensen

  

Op een steenworp afstand van het centrum van het vestingstadje Grave, aan de haven en uiterwaarden, ligt Catharinahof. Hier ontmoeten en inspireren mensen elkaar. Of je nu een ruimte huurt, een voorstelling bijwoont, een familielid bezoekt, komt repeteren met je vereniging, als fysiotherapeut je diensten aanbiedt of gewoon gezellig iets komt eten en drinken.

Vertrouwde leven voortzetten

Wonen in een koop-, huur- of zorgappartement midden in de stad en zo zelfstandig als de cliënt wenst. Dat kan in Catharinahof. Wij bieden zorg, verpleging en ondersteunende begeleiding aan bewoners met een indicatie.

Catharinahof beschikt over kleinschalige groepswoningen voor mensen met dementie. Zij wonen hier zo 'thuis' als maar kan. Bewoners hebben een eigen kamer en elke groepswoning heeft een gezamenlijke keuken, waarin dagelijks wordt gekookt. 

De zorg sluit zoveel mogelijk aan bij de behoeften van bewoners. Samen bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Want het is fijn als bewoners zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan.

Goed voor elkaar

Catharinahof wil een positieve bijdrage leveren aan de sociale samenhang en leefbaarheid in Grave. Wonen, zorg, ontspanning en plezier lopen in Catharinahof naadloos in elkaar over. Dat maakt Catharinahof uniek, een plek waar verbinding wordt gemaakt tussen mensen. Jong en oud, professionals en vrijwilligers werken er samen aan een maatschappij die 'goed voor elkaar' is.

 


     In het kort

 

 

 

200
Enthousiaste collega's

 

 

 

140

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

1

Locatie

 

 
 

Zorgaanbod

  

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

 

©2022 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies