Vacatures helpende

Helpende

De mensen die wij zoeken, hebben een oplossingsgerichte en klantgerichte houding. Je weet goed op de behoeften van de cliënt en zijn netwerk in te spelen. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel en weet ook van aanpakken.Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct.

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Extra handen gezocht! Kom jij BrabantZorg versterken tijdens de coronacrisis?

Juist nu kun je veel betekenen voor ouderen. Naast de reguliere taken als zorgprofessional, zorg jij voor extra aandacht en een prettige sfeer. Even een praatje, luisteren naar wat cliënten bezighoudt en jij weet het luchtig te houden: samen slaan we ons door deze periode heen.

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Vacatures helpende

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

Vacatures per functieprofiel

Verpleegkundige

Verzorgende

Helpende

Artsen en behandelaren

Thuiszorg

Horeca en facilitair

Management en ondersteuning

Overige functies

Alle vacatures

Vacatures per plaats

 

 

Ammerzoden

Heesch

Schaijk

Berghem

Herpen

Uden

Boekel

Kerkdriel

Veghel

s-Hertogenbosch

Nistelrode

Volkel

Erp

Nuland

Zaltbommel

Geffen

Oss

Zeeland NB

Grave

Sint-Oedenrode

 

© 2020 BrabantZorg

Volg ons:

 

 

 

 

 

© 2020 BrabantZorg