EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Nistelrode

 

 

Laarstede

In woongroepen wordt intensieve zorg geboden gericht op sfeer, beleving en het het zoveel mogelijk voortzetten van het vertrouwde leven van de bewoner. 

Laarstede, is een nieuw gebouw op een dominante plek in het hartje Nistelrode dat van alle gemakken is voorzien. Ouderen met lichamelijke beperkingen of dementie wonen er in ruime appartementen en vinden hier een sociale en veilige woonomgeving. Dementerende ouderen worden op een bijzondere manier bij het huis betrokken. Hun afdeling zit aan het gebouw ‘geplakt', maar heeft een eigen voordeur, zodat men toch een ‘eigen huis’ heeft. Ze krijgen in vier kleine woongroepen van maximaal zes bewoners intensieve zorg, gericht op sfeer, beleving en het zoveel mogelijk voortzetten van hun vertrouwde leven. In Laarstede worden voor bewoners veel activiteiten georganiseerd, zoal bingo, sjoelen, films kijken, bloemschikken en bewegen. Het sterk dorpse karakter van Laarstede blijkt uit de regelmatige muziekvoorstellingen of bezoeken van diverse verenigingen.
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

 


     In het kort

 

 

 

80
Enthousiaste collega's

 

 

 

110

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

1

Locatie

 

 

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

 

©2021 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies