EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Nistelrode

 

Laarstede

In woongroepen wordt intensieve zorg geboden gericht op sfeer, beleving en het zoveel mogelijk voortzetten van het vertrouwde leven van de bewoner. 

  

Laarstede ligt in het hartje van Nistelrode, vlakbij het dorpsplein. Het is een echt ‘Nisserois’ huis. Afbeeldingen van oude Nistelrodese dorpsgezichten op de grote lampenkappen in restaurant De Gasterij versterken dit dorpsgevoel. Zo vormt Laarstede een gezellige ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers van buiten.

 

Laarstede kent ruime appartementen waar mensen zelfstandig wonen. Indien nodig kunnen zij een beroep doen op zorg en ondersteuning vanuit Laarstede. 

Mensen met dementie wonen in vier kleinschalige woningen in groepjes van maximaal zes bewoners. De zorg is zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de bewoners. Want het is fijn als zij zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Samen komen we verder.

In het gebouw wonen ook cliënten van Dichterbij. Dat zorgt voor diversiteit in de bewonersgroep. Soms sluiten deze bewoners ook gezellig aan bij activiteiten.

Bewegingsvrijheid en bescherming

Laarstede is gebouwd met moderne technologie volgens de nieuwste eisen. Je kunt hierbij denken aan technologie die mensen met dementie binnen het gebouw meer bewegingsvrijheid en bescherming biedt. Dit zorgt voor een sociale, veilige en prettige woonomgeving. 

 


     In het kort

 

 

 

80
Enthousiaste collega's

 

 

 

110

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

1

Locatie

 

 

 

Zorgaanbod

  

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

 

©2022 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies