EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Oss

 

Corte Foort

Bewoners kunnen het leven dat ze leefden zoveel mogelijk voortzetten

Corte Foort is er voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Over twee verdiepingen verdeeld zijn er 48 moderne appartementen. Ieder appartement heeft een eigen toilet en badkamer. Verder is er in de woon-/slaapkamer voldoende ruimte voor persoonlijke spullen. Klik hier voor meer informatie over deze locatie >


 

De Ruwaard

Een echte Osse stadslocatie, met een gezellig buurtkarakter

Wij bieden een warme woon-zorglocatie, zonder al te veel poespas. We ondersteunen bewoners waar nodig. Want het is fijn als zij zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Samen komen we verder. Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

 

De Wellen

Gastvrij en tolerant

In De Wellen wonen ouderen met lichamelijke beperkingen of dementie in kleinschalige woonvormen. Eén woning is speciaal ingericht voor allochtone ouderen met dementie. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer die zij naar eigen smaak kunnen inrichten. Daarnaast zijn er huiskamers waar bewoners samen eten, koffie drinken of deelnemen aan activiteiten. En er zijn binnentuintjes om op een mooie dag gezellig samen buiten te zitten. 

De Wellen beschikt over een aantal serviceappartementen waar ouderen zelfstandig wonen. Hier zijn ondersteuning en thuiszorg nooit ver weg.  

De Wellen biedt ook revalidatie. Hier kunnen mensen na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname onder deskundige begeleiding werken aan een terugkeer naar de eigen woonomgeving. 
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

 

 

 

Katwijk

Bij binnenkomst valt direct de warmte op

Katwijk heeft veel ervaring met de zorg voor ouderen met dementie. Zij wonen in woongroepen van zes personen. Elke groep vormt een eigen huishouden: samen eten, koken, was strijken, een kaartje leggen of muziek luisteren. 

De bewoners van de appartementen ontvangen zorg op maat. Want het is fijn als zij zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan.
 Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

 

 

Loovelt

Ouderen met psychiatrische problemen worden in Loovelt opgevangen

Loovelt biedt zorg aan ouderen met een psychiatrische achtergrond (GGZ indicatie), die niet meer zelfstandig kunnen wonen, en aan ouderen met een beginnende dementie of somatische problematiek. We vinden het belangrijk dat bewoners daarbij zelf de regie over hun leven houden. Samen kijken we wat mogelijk en nodig is. Klik hier voor meer informatie over deze locatie >


     In het kort

 

 

 

750
Enthousiaste collega's

 

 

 

550

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

5

Locaties

 

 

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

 

© 2022 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies