Vacatures Paramedicus

Heb jij net een opleiding tot paramedicus cq behandelaar afgerond? Of werk je al enkele jaren als behandelaar en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? BrabantZorg is geregeld op zoek naar enthousiaste en betrokken paramedici cq  behandelaren die cliënten ondersteunen bij het ouder worden. Bij hen thuis of op één van onze 35 locaties.

Paramedicus  behandelaar in de ouderenzorg
BrabantZorg heeft regelmatig vacatures voor een behandelaar in de ouderenzorg. Wij zoeken behandelaren die specialist zijn op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij ouderen. Behandelaren  die het verschil weten te maken in het bieden van ondersteuning, begeleiding en behandeling. 

Jouw toekomstige collega aan het woord:
Als bewegingsbeleider motiveer en stimuleer ik mensen tot bewegen. Zowel in groepen als individueel. De ouderenzorg is een leuke sector om in te werken. Ouderen hebben vaak zoveel humor en kunnen goed relativeren. 


Neeltje

BewegingsbegeleiderVacatures paramedicus

Wie wij zoeken

De paramedicus cq behandelaar die wij zoeken, heeft een oplossingsgerichte en klantgerichte houding. Je weet goed op de behoeften van de cliënt en zijn netwerk in te spelen. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel en weet ook van aanpakken.

Blink jij uit in je vak?
Heb je een visie op zorg, ben je vastberaden, durf je beslissingen te nemen, heb je een gezonde dosis aan doorzettingsvermogen, ondernemingsgeest én de ambitie voor het verlenen van goede zorg  aan je cliënten, dan ben je bij ons welkom als paramedicus cq behandelaar. Zoek de vacature die bij jou past en solliciteer direct.

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Voordelen van werken bij BrabantZorg

Bij BrabantZorg bieden we elke dag met zo’n 5.500 collega’s en 3.750 vrijwilligers vanuit 35 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat in de regio Oss – Uden – Meierijstad en Den Bosch.  Bij BrabantZorg profiteer je als werknemer van diverse voordelen:

 • Bedrijfssporten
 • Collectieve verzekeringen
 • Eindejaarsuitkering
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Ontwikkeling en opleiding
 • Prima arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden om parttime te werken
 • Vakantiebijslag
 • Ziektekostenverzekering

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Werkzaamheden Paramedicus                    
Als paramedicus ben je specialist op het gebied van gezondheidsproblemen bij het ouder worden. Je biedt behandeling, begeleiding en consultatie bij mensen thuis of op één van onze locaties.

Bijvoorbeeld na een herseninfarct, bij beweegproblemen, COPD, incontinentie, niet aangeboren hersenletsel, parkinson, dementie, spraakproblemen , voeding, wonden enzovoort. Samen met de cliënt werk je aan herstel na ziekte, revalidatie, weerbaarheid en behoud van en vergroten van zelfstandigheid. Uitgangspunt is dat de cliënt zo veel mogelijk zijn leven kan leiden dat hij gewend was te doen.

Als behandelaar bij BrabantZorg werk je nauw samen met huisartsen, specialisten én behandelaren die net als jij zijn aangesloten bij diverse netwerken zoals Samen in Zorg, Ketenzorg PG, ParkinsonNet, Ketenzorg CVA en MS Netwerk, Netwerk Palliatieve Zorg en NAH samenwerkingsverband. 

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Functies paramedicus                                          
Er zijn veel verschillende functies voor paramedicus cq behandelaar bij BrabantZorg. Het vacatureaanbod wijzigt regelmatig. Bekijk hieronder de meest voorkomende vacature functies.


 • diabetesverpleegkundige
 • diëtist
 • ergotherapeut
 • fysiotherapeut
 • geestelijk verzorger
 • logopedist
 • maatschappelijk werker
 • nah consulent
 • parkinson consulent
 • psycholoog
 • seksuoloog
 • wondverpleegkundige
 • specialist ouderengeneeskunde

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Paramedicus in Brabant en omgeving

BrabantZorg biedt vanuit 35 locaties in Noordoost Brabant een compleet pakket aan ouderenzorg, bij mensen thuis én op locatie. We hebben vacatures voor behandelaar in de volgende regio’s / gemeenten.

1. Oss (Gemeenten Oss en Bernheze), 11 locaties

2. Uden (Gemeenten Uden, Landerd en Grave), 7 locaties

3. Meierijstad (Gemeenten Meierijstad en Boekel), 7 locaties

4. Den Bosch (Gemeenten ’s-Hertogenbosch, Maasdriel en                             Zaltbommel), 8 locaties

BrabantZorg, met aandacht
Vanuit 35 locaties in Noordoost-Brabant bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: aandachtig, betrouwbaar en samen.

© 2016 BrabantZorg


Volg ons:  

© 2016 BrabantZorg