EmailFacebookLinkedIn

Werken in het Flexteam

Wil jij flexibel werken in verschillende teams, afdelingen of locaties in de regio? En wil jij werken op tijden en dagen die jou het beste uitkomen? Kom dan werken in één van de vier Regio Flexteams van BrabantZorg!

Wij zijn altijd op zoek naar Flexmedewerkers in de onderstaande functies:

  • Helpende Plus
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige niveau 4

Klik op een van de onderstaande vacatures om te solliciteren:

Overzicht

Hoe werkt een Regio Flexteam?

Een Regio Flexteam ondersteunt zorgteams die behoefte hebben aan een tijdelijke collega, bijvoorbeeld omdat een collega met zwangerschapsverlof gaat, omdat iemand langdurig afwezig is, of onbetaald verlof heeft opgenomen. 

Als medewerker van een Regio Flexteam (RFT) word je dan ook voornamelijk ingezet voor de opvang van planbaar en voorzienbare afwezigheid van een medewerker in een team.

We hebben in totaal vier Regio Flexteams: in de regio’s Den Bosch, Oss, Uden en Meierijstad. Hier vind je ook de locaties en plaatsen onderverdeeld per regio. 

 

Welke voordelen heeft het Regio Flexteam?

Het werken in het Regio Flexteam heeft verschillende voordelen ten opzichte van werken in een vast team:

  • Je werkt zoveel als mogelijk op de dagen en tijden die voor jou het beste uitkomen. Op deze manier kun je jouw werk- en privéleven zo ideaal mogelijk combineren. 
  • Het is mogelijk naast je huidige vaste contracturen te werken in het Regio Flexteam. Zo kun je bijvoorbeeld je vaste uren aanvullen met flexuren tot maximaal 36 uur per week; 
  • Je hebt geen aanwezigheidsplicht bij werkoverleggen van de verschillende teams of extra taken als aandachtsvelden;  
  • Je krijgt één aanspreekpunt binnen de regio, namelijk de teammanager van het Regio Flexpunt (waaronder het Regio Flexteam valt);
  • Na één jaar als flexmedewerker te hebben gewerkt krijg je voorrang op externe sollicitanten bij een vacature voor een vaste plek in jouw favoriete team. 

Elke dag zo fijn mogelijk
We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.