EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in 's-Hertogenbosch

  

 

't Geerke

Brengt zorg naar de wijk 

‘t Geerke ligt op de begane grond van een appartementencomplex in de wijk Maaspoort in ’s-Hertogenbosch. Hier genieten mensen met dementie van het leven en het gezelschap om hen heen. Er is altijd wel iemand die voorbij wandelt of vanaf het balkon even een praatje maakt met de bewoners.

De deurbel gaat en post op de deurmat

Wonen in ‘t Geerke roept herinneringen op aan de oude thuissituatie met buren, de deurbel die gaat, de post die op de deurmat valt, samen aan tafel eten, lekker uitpuffen in je eigen stoel, even boodschappen doen en de vuilniswagen die langs komt. Hier woon en leef je zoals je eigenlijk altijd gedaan hebt. Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

  


 

Nieuwehagen

Een sfeervol gebouw aan de rand van de levendige Bossche binnenstad

Nieuwehagen is een sfeervol gebouw aan de rand van de Bossche binnenstad. Veel bewoners komen van oorsprong uit ’s-Hertogenbosch omdat ze het prettig vinden op loopafstand van de binnenstad te wonen. Maar ook omdat familie en vrienden altijd welkom zijn in restaurant De Parade voor een smakelijke warme maaltijd, een kop koffie of een hapje en een drankje. Of in de binnentuin om op een mooie dag samen jeu de boules te spelen.

Zoals thuis

Mensen kiezen voor Nieuwehagen als zelfstandig thuis wonen niet langer mogelijk is vanwege lichamelijke of geestelijke beperkingen. Of om te revalideren bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Bewoners houden zelf zoveel mogelijk de regie over hun leven. Ze behouden hun sociale contacten en blijven deel uitmaken van de maatschappij. Wij sluiten aan bij de mogelijkheden van het netwerk van de bewoners, zoals buren, familie en vrienden. Precies zoals ze dat thuis gewend waren.  

In de directe omgeving Nieuwehagen is een divers aanbod aan appartementen. De bewoners  maken graag gebruik van alle faciliteiten die Nieuwehagen biedt. En als het nodig is biedt het thuiszorgteam zorg aan mensen in de wijk. Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

  

 

Noorderkroon

De 'huiskamer' van de wijk

Noorderkroon ligt schitterend aan de Ploossche Plas in ’s-Hertogenbosch-Noord. De Brede Bossche School en het winkelcentrum zorgen voor veel levendigheid in de onmiddellijke nabijheid. En in restaurant De Ontmoeting is iedereen welkom voor een warme maaltijd of een kop koffie. Zo is Noorderkroon de huiskamer voor de hele wijk.
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

 


     In het kort

 

 

 

360
Enthousiaste collega's

 

 

 

180

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

3

Locaties

 

 

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

 

©2021 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies