BrabantZorg in VeghelAatrium

Wonen, ontmoeten en zorgen op één plek 

AAtrium in Veghel is een ‘open’ huis midden in de Veghelse gemeenschap. Het is een huis met veel ruimte en licht waar alle bewoners kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de rivier de Aa. Voor bewoners en voor mensen van buiten zijn er tal van activiteiten: bloemschikken, muziekavonden, bewegen en koken. Ook kinderen van scholen komen regelmatig op bezoek. In AAtrium brengen we wonen, ontmoeten en zorgen op één plek samen. Bewoners kunnen op AATrium zelfstandig of juist beschermd wonen. Vanuit AAtrium staat ook een team klaar dat in Veghel en daarbuiten thuiszorg kan leveren.  Klik hier voor meer informatie over deze locatie >Sint Joachim & Anna

Elke afdeling heeft een eigen straatje

Sint Joachim en Anna in Veghel heeft een dorps karakter; het ligt op een steenworp afstand van de Veghelse markt. Veel echte Veghelnaren wonen in dit huis waar wonen, ontmoeten en zorgen op één plek samenkomt. Een deel van de plaatsen in het huis is ingericht als kleinschalige woongroep met speciale zorg voor ouderen met dementie. Op Sint Joachim en Anna heeft elke afdeling een eigen straatje, dat door de mensen zélf is aangekleed. De locatie trekt hiermee het huiselijke door in het hele gebouw. Vrienden en familieleden die vroeger koffie kwamen drinken, mogen en kunnen dat op Sint Joachim en Anna ook. 
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >


De Watersteeg

De kleinschalige woonvorm vergroot de geborgenheid

De Watersteeg in Veghel ligt in een ruime en groene wijk. De Watersteeg  is een woon-zorgcentrum voor jong en oud: alle mensen zijn welkom voor wonen, welzijn en zorg. Er zijn woningen voor mensen met dementie én voor mensen met een lichamelijke beperking. Per woning wonen acht cliënten in groepsverband bij elkaar, waarbij ieder over een eigen appartement beschikt. De kleinschalige woonvorm vergroot de geborgenheid. Vanuit ’t Ven en De Donk bieden we dagbehandeling voor thuiswonende cliënten met respectievelijk lichamelijke dan wel dementieklachten. Ook is er een revalidatieafdeling en een woning voor crisisopname. De Watersteeg is een levendig huis. Het restaurant wordt ’s middags en ’s avonds goed bezocht door buurtbewoners. Verschillende verenigingen hebben er hun thuishonk en er worden veel activiteiten georganiseerd. 
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >
     In het kort
600
Enthousiaste collega's
470

Betrokken vrijwilligers
3

Locaties
BrabantZorg, met aandacht

Vanuit 35 locaties in Noordoost-Brabant bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: aandachtig, betrouwbaar en samen. 


© 2016 BrabantZorg


Volg ons: