EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Kerkdriel

 

De Leyenstein

Ontmoeting, ontspanning, plezier en cultuur staan centraal

  

De Leyenstein ligt midden in Kerkdriel, naast het gemeentehuis. Het gebouw vervult een belangrijke functie in het hart van het dorp. In het restaurant kunnen zowel bewoners als mensen uit de omgeving terecht voor een warme maaltijd en op een mooie dag kan iedereen op het gezellige terras terecht voor een hapje of een drankje. Daarnaast maken  diverse verenigingen gebruik van de multifunctionele ruimtes in het gebouw. Met de Kerkdrielzaal als hart is het gebouw een trefplaats voor heel Kerkdriel.

 

Vertrouwd leven voortzetten

In woonzorgcentrum De Leyenstein kunnen senioren een appartement of aanleunwoning huren. Zij wonen zelfstandig en maken gebruik van de voorzieningen in De Leyenstein.

Ouderen met dementie wonen in kleinschalige woongroepen. De sfeer is er warm en gastvrij. Familieleden en vrienden komen bij hen ‘thuis’ als ze op bezoek komen. Diezelfde familieleden en vrienden spelen een belangrijke rol. Samen met medewerkers en vrijwilligers zorgen zij ervoor dat hun dierbaren zoveel mogelijk hun vertrouwde leven voort kunnen zetten.

Feestje bouwen

In De Leyenstein is veel aandacht voor het activeren van de beleving van bewoners, bijvoorbeeld door bewegen, spel en film. En als er iets is te vieren, dan is er een gezellige ruimte te huur om met familie en vrienden een feestje te bouwen.

Een grote groep vrijwilligers zorgt voor een gezellig praatje en helpt om activiteiten zoals bingo, koersbal en handwerken mogelijk maken. Vijftigplussers uit de gemeente Maasdriel en omgeving kunnen aan alle activiteiten in huis deelnemen.

 


     In het kort

 

 

 

90
Enthousiaste collega's

 

 

 

110

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

1

Locatie

 

 
 

Zorgaanbod

  

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

©2022 BrabantZorg

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies