EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Zeeland

 

Compostella

De Brabantse gastvrijheid is bij binnenkomst al voelbaar

  

Compostella is een veilig en vertrouwd thuis voor mensen met dementie en somatische zorgvraag. Zij beschikken over een appartement met douche, toilet en keukentje. De afdeling kent leefcirkels. Dat wil zeggen dat bewoners (mits verantwoord) met een GPS-zender naar buiten kunnen. 


De gemeenschappelijke huiskamer is sfeervol ingericht met herkenbare foto’s en een eivormig zitje: de cocon. Daarin kunnen bewoners in geborgenheid genieten van beeld en geluid. 

Bewoners houden zoveel mogelijk de regie over hun leven. Samen bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Het is fijn als bewoners hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan.

Dagbesteding (Kom maar) Achterum is bedoeld voor thuiswonende ouderen die overdag behoefte hebben aan ondersteuning. Doelstelling is dat zij in goede gezondheid zolang mogelijk thuis kunnen wonen.  

 


     In het kort

 

 

 

120
Enthousiaste collega's

 

 

 

140

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

1

Locatie

 

 
 

Zorgaanbod

  

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

Contact
Heb je algemene vragen over werken bij BrabantZorg?
Bel: 0412 - 693551 (op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur)
E-mail: werkenbij@BrabantZorg.eu

©2022 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies