EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Heesch

 

Heelwijk

Modern, licht en gastvrij

  

Centraal in Heesch ligt woonzorgcomplex Heelwijk. Het is een levendig gebouw, met restaurant De Gasterij, een winkel, een kapsalon en de bibliotheek. Voor iedereen toegankelijk. En door intensief contact met een aantal scholen, komen leerlingen hier graag op bezoek. Zo is er altijd wat te doen.

Samenleving als goede buren

Heelwijk beschikt over een aantal ruime appartementen voor mensen die een zwaardere zorgvraag hebben en drie kleinschalige woningen voor mensen met dementie. Een aantal appartementen wordt verhuurd aan GGZ. Alle bewoners leven hier samen als goede buren.

Restaurant De Gasterij biedt een ruime keuze aan heerlijke warme maaltijden. Het is een uitstekende plek voor een gezellige ontmoeting met een kop koffie of om te lunchen. Het is ook de plek waar bewoners een feestje kunnen vieren. 

De zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van bewoners. Samen kijken we wat mogelijk en nodig is. Er zijn avond- en ochtendmensen. Daar houden we rekening mee want het is fijn als bewoners zoveel mogelijk hun vertrouwde leven kunnen voortzetten. Daarvoor zetten wij ons in. Dat doen we graag samen met mantelzorgers, familie, vrienden en kennissen. Zij weten immers als geen ander wat er nodig is om het leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Samen komen we verder.

Rijk verenigingsleven

Heesch heeft een rijk verenigingsleven. Dat zie je ook terug in Heelwijk. Mede dankzij de inzet van een grote groep betrokken vrijwilligers kunnen de bewoners deelnemen aan tal van activiteiten zoals biljarten, handwerken, zingen en kaarten. En er is een gym- en kookclub. De activiteiten zijn ook toegankelijk voor mensen uit de omgeving. Zo halen we de samenleving binnen.

 


     In het kort

 

 

 

140
Enthousiaste collega's

 

 

 

140

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

1

Locatie

 

 
 

Zorgaanbod

  

 

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

 

©2022 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies