Vacatures
horeca en facilitair

Horeca en facilitair

BrabantZorg is geregeld op zoek naar enthousiaste medewerkers horeca & facilitair. De mensen die wij zoeken, hebben een oplossingsgerichte en klantgerichte houding. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel en weet ook van aanpakken. Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct.

Er zijn veel verschillende functies voor medewerkers horeca & facilitair bij BrabantZorg, bijvoorbeeld gastvrouw, horecakok, medewerker huishoudelijke dienst en servicemedewerker.

Jouw toekomstige collega aan
het woord

"Ik zorg er dagelijks voor dat collega’s van de ondersteunende diensten in Oss lekker gezond en lekker kunnen lunchen. Ik heb afwisselend werk en krijg veel kansen en mogelijkheden om mijn creativiteit toe te passen in de gerechten."

  Susanne Wijdeven       

  Horecakok

Vacatures horeca en facilitair

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

Vacatures per functieprofiel

Verpleegkundige

Verzorgende

Helpende

Artsen en behandelaren

Thuiszorg

Horeca en facilitair

Management en ondersteuning

Overige functies

Alle vacatures

Vacatures per plaatsAmmerzoden

Heesch

Schaijk

Berghem

Herpen

Uden

Boekel

Kerkdriel

Veghel

s-Hertogenbosch

Nistelrode

Volkel

Erp

Nuland

Zaltbommel

Geffen

Oss

Zeeland NB

Grave

Sint-Oedenrode


© 2020 BrabantZorg

Volg ons:

© 2020 BrabantZorg