EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Uden

 

MuzeRijk

Biedt alle ingrediënten voor moderne verpleeghuiszorg

In MuzeRijk wonen mensen met geheugenproblemen in vier kleinschalige groepswoningen. Veilig en vertrouwd. Elke bewoner heeft een eigen appartement, grenzend aan de gezamenlijke huiskamer met keuken. Daar wordt gekookt en gegeten. Elke huiskamer heeft een riant dakterras. Klik hier voor meer informatie over deze locatie >


 

Sint Jan

Bedrijvigheid en gezelligheid in het bruisende centrum van Uden

Wonen midden in het bruisend centrum van Uden. Dat biedt Sint Jan. Je kiest er voor een veilige omgeving wanneer er behoefte is aan extra zorg. Zieke en gehandicapte ouderen die nog meer ondersteuning nodig hebben, wonen op de afdeling verpleeghuiszorg. 

Sint Jan is een al wat ouder huis en ook daarom staat het bol van kennis en ervaring. Die zetten we optimaal in omdat we bewoners én medewerkers graag zo vitaal en gelukkig mogelijk zien. In ons huis is daarom van alles te doen. En door de aanwezigheid van een kinderdagverblijf bijvoorbeeld, krijgt het wonen een aparte dimensie en dynamiek.
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

 

Zorg- en herstelhotel Udens Duyn

Á la carte herstellen en genieten

In zorg- en herstelhotel Udens Duyn kunnen onze cliënten herstellen en genieten. De focus ligt op een prettig verblijf, waarbij zorg altijd dichtbij is.

Wanneer cliënten nog niet naar huis kunnen of willen na een ziekenhuisopname, biedt Udens Duyn de mogelijkheid om in alle rust en ruimte te werken aan herstel. Er is dag en nacht zorg en verpleging aanwezig. Daarnaast kunnen cliënten indien gewenst in het herstelproces begeleid worden door behandelaars van BrabantZorg die werkzaam zijn in Udens Duyn. 
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >


     In het kort

 

 

 

360
Enthousiaste collega's

 

 

 

360

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

3

Locaties

 

 

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

 

©2022 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies