EmailFacebookLinkedIn

BrabantZorg in Uden

 

 

MuzeRijk

Biedt alle ingrediënten voor moderne verpleeghuiszorg

MuzeRijk staat midden in de wijk Bitswijk in Uden.  Onder één dak: zorg voor dementerende ouderen, buitenschoolse opvang, gespecialiseerde dagopvang voor kinderen met een beperking, basisscholen, peuterspeelzaal, wijkcentrum , gezondheidscentrum en sportmogelijkheden. Er zijn vier kleinschalige groepswoningen voor mensen met dementie.  Elke bewoner heeft een appartement, gekoppeld aan een gezamenlijke huiskamer, open keuken en een riant dakterras. In de aanleunwoningen zijn vier partnerwoningen waarvan één persoon behoefte heeft aan zorgbegeleiding.  Vanuit MuzeRijk leveren wijkteams zorg aan huis. MuzeRijk biedt alle ingrediënten voor moderne verpleeghuiszorg.
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >


 

Sint Jan

Bedrijvigheid en gezelligheid in het bruisende centrum van Uden

Sint Jan staat midden in het bruisend centrum van Uden. Alle vormen van verzorging, verpleging en begeleiding worden geboden. Rond Sint Jan zijn er bijna driehonderd aanleunwoningen.  Mensen wonen hier zelfstandig, maar kunnen naar Sint Jan voor een warme maaltijd in het restaurant. In Sint Jan is altijd wel wat te doen.  Het bruist er van de activiteiten en evenementen. In de ontmoetingsruimte is dagelijks veel bedrijvigheid en gezelligheid.  Er is ook een kinderdagverblijf. Hierdoor krijgt het wonen een aparte dimensie en dynamiek. In conditie blijven en op maat bewegen kan in het fitnesscentrum of bij een van de beweeggroepen.  Sint Jan heeft een grote binnentuin. vanuit Sint Jan zijn er wijkteams die thuiszorg leveren, inclusief acute zorg. 
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

 

Zorg- en herstelhotel Udens Duyn

Á la carte herstellen en genieten

Wanneer mensen nog niet naar huis kunnen of willen na een ziekenhuisopname, kunnen ze terecht in Zorg- en Herstelhotel Udens Duyn in Uden. Er is dag en nacht zorg en verpleging aanwezig. Daarnaast begeleiden behandelaars mensen in hun herstelproces. Ook wanneer ze niet meer in hun bestaande woonsituatie kunnen blijven en bijvoorbeeld op een wachtlijst staan voor een verpleeghuis of woning met zorgindicatie kunnen ze op Udens Duyn terecht. Udens Duyn is er ook voor crisissituaties of om mantelzorg (tijdelijk) te ontlasten. 
Klik hier voor meer informatie over deze locatie >

 


     In het kort

 

 

 

360
Enthousiaste collega's

 

 

 

360

Betrokken vrijwilligers

 

 

 

3

Locaties

 

 

 

Elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

 

©2021 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies