Verpleegkundige hbo-v

Heb jij net jouw opleiding tot hbo verpleegkundige afgerond? Of werk je al enkele jaren in de verpleging en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? BrabantZorg is geregeld op zoek naar enthousiaste en betrokken verpleegkundigen die cliënten ondersteunen bij het ouder worden. Bij hen thuis of op één van onze 35 locaties.

Hbo verpleegkundige in de ouderenzorg
Als verpleegkundige bij BrabantZorg bied jij ondersteuning en begeleiding aan cliënten en hun naasten. Je bepaalt samen met de cliënt, mantelzorger en of familie met welke ondersteuning en zorg de cliënt het meeste geholpen is. Je betrekt familie en mantelzorg nauw bij het zorgproces door het geven van informatie en begeleiding, zodat ook zij een actieve bijdrage kunnen leveren. Daarnaast coach je je collega's op het optimaliseren van de zorgkwaliteit. Wij hebben binnen BrabantZorg verschillende soorten verpleegkundigen nodig. Bekijk hieronder of er een leuke vacature voor jou tussenzit. 

Jouw toekomstige collega aan het woord

"Werken als wijkverpleegkundige bij BrabantZorg betekent voor mij samen en met mijn collega's een duidelijke koers varen. Cliënten in hun kracht zetten: dat is voor ons een mooie uitdaging, elke dag weer."

 

  Maartje 

  Wijkverpleegkundige

Vacatures hbo-verpleegkundige

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk

Vanuit 35 locaties in Noordoost-Brabant bieden wij een compleet pakket aan ouderenzorg, bij cliënten thuis en op locatie. Hierbij werken wij altijd vanuit onze kernwaarden: aandachtig, betrouwbaar en samen. 

Vacatures per functieprofiel

Verpleegkundige

Verzorgende

Helpende

Artsen en behandelaren

Thuiszorg

Horeca en facilitair

Management en ondersteuning

Overige functies

Alle vacatures

Vacatures per plaats

 

 

Ammerzoden

Heesch

Schaijk

Berghem

Herpen

Uden

Boekel

Kerkdriel

Veghel

s-Hertogenbosch

Nistelrode

Volkel

Erp

Nuland

Zaltbommel

Geffen

Oss

Zeeland NB

Grave

Sint-Oedenrode

 

 

© 2020 BrabantZorg

volg ons:

 

 

 

 

twitter