EmailFacebookLinkedIn

Verpleegkundige hbo-v

Heb jij net jouw hbo-opleiding Verpleegkunde afgerond? Of werk je al enkele jaren in de verpleging en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? BrabantZorg is geregeld op zoek naar enthousiaste en betrokken verpleegkundigen die cliënten ondersteunen bij het ouder worden. Bij hen thuis of op één van onze 33 locaties.

Hbo-verpleegkundige in de ouderenzorg

Als hbo-verpleegkundige bij BrabantZorg bied jij ondersteuning en begeleiding aan cliënten en hun naasten. Je bepaalt samen met de cliënt, mantelzorger en of familie met welke ondersteuning en zorg de cliënt het meeste geholpen is. Je betrekt familie en mantelzorg nauw bij het zorgproces door het geven van informatie en begeleiding, zodat ook zij een actieve bijdrage kunnen leveren. Daarnaast coach je je collega's op het optimaliseren van de zorgkwaliteit. Wij hebben binnen BrabantZorg verschillende soorten verpleegkundigen nodig. Bekijk hieronder of er een leuke vacature voor jou tussenzit. 

Jouw toekomstige collega aan het woord

"Werken als wijkverpleegkundige bij BrabantZorg betekent voor mij samen en met mijn collega's een duidelijke koers varen. Cliënten in hun kracht zetten: dat is voor ons een mooie uitdaging, elke dag weer."

 

  Maartje 

  Wijkverpleegkundige

Actuele vacatures hbo-verpleegkundige

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe. 

©2021 BrabantZorg

 

BrabantZorg.eu

 Privacy 

 Cookies 

 

 

 

©2021 BrabantZorg

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies