Administratief ondersteuner zelfroostering - 1909


Heb jij graag de administratie tot in de puntjes in orde? Zie jij een wijziging in het rooster als een uitdaging? Ben jij sterk in organiseren en plannen? Dan zijn wij heel geïnteresseerd in jou!

Dit ga je doen

Je gaat werken voor twee locaties: Maasland in Herpen en De Wilberthof in Berghem:

Een ontmoetingshuis aan de rand van het dorp, veelzijdig en verbindend voor iedereen. Dat is Maasland, een warm huis voor ouderen die willen wonen in een veilige omgeving, al of niet met behoefte aan extra zorg. Inwoners van met name Herpen en Ravenstein kunnen hier oud worden in hun vertrouwde omgeving. Want Maasland heeft nu eenmaal dat onmiskenbare dorpse karakter, waarbij iedereen elkaar kent. Veel mensen kiezen bewust voor zon huis. Voor hen zijn wij er.

In het gezellige dorp Berghem bij Oss, ligt locatie De Wilberthof. Dit huis ademt gemoedelijkheid, een dorpse gemeenschap waarin mensen makkelijk bij elkaar binnenlopen. De meeste ouderen die hier wonen, komen uit Berghem en de directe omgeving. Ze wonen hier in een beschutte sfeer, al dan niet met extra zorg. En midden in de samenleving, want in De Wilberthof blijf je een echte inwoner van Berghem. De Wilberthof is levendig en verbindend.

Door langdurig verzuim of een krappe formatie, krijgen de teams (met daarin een aandachtsvelder) soms het rooster niet meer rond. Jij gaat als troubleshooter te werk op beide locaties en op vraag van de zelfroosterbegeleider en/of teammanager. Je gaat hen administratief ondersteunen bij het rondkrijgen van de roosters.

Je geeft inzicht in knelpunten in de bezetting en lost deze op. Je komt met voorstellen en initiatieven, past het rooster aan en regelt in overleg met de teammanager vervanging. En je verwerkt daadwerkelijk gewerkte diensten in het systeem.

Bij aanvang werk je op de locaties in Berghem en Herpen. Mogelijk wordt je op termijn ook ingezet op andere locaties van BrabantZorg.

Dit ben jij

  • Je hebt ervaring met roosteren en plannen en hebt plezier in het oplossen van de puzzels.
  • Je bent accuraat en stressbestendig.
  • Je bent flexibel wat betreft werktijden en de locatie.
  • Communicatief ben je sterk en je werkt graag samen met allerlei collega's.
  • Daarnaast vragen wij van iedere medewerker voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer, tablet of smartphone om te kunnen gaan.

Daarnaast vragen wij van iedere medewerker voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer, tablet of smartphone om te kunnen gaan.

Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. In het kader van de Wet WKKGZ vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Dit bieden wij

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd, voor de duur van een half jaar.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). De functie is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 1.838 , maximaal € 2.668 bruto per maand, op basis van 36 uur per week). De vakantietoeslag bedraagt 8% en de eindejaarsuitkering 7,4%.

Uitgebreid pakket meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (b.v. fietsenplan), goedkoop sporten, korting bij diverse verzekeringen en een ruim aanbod voor cursus- en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met:

Administratief Ondersteuner Zelfroostering - 1909