Vacatures horeca & facilitair

BrabantZorg is geregeld op zoek naar nieuwe, inspirerende en enthousiaste medewerkers horeca & facilitair. De mensen die wij zoeken, hebben een oplossingsgerichte en klantgerichte houding. Je weet goed op de behoeften van de cliënt en zijn netwerk in te spelen. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel en weet ook van aanpakken. Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct.

Er zijn veel verschillende functies voor medewerkers horeca & facilitair bij BrabantZorg, bijvoorbeeld gastvrouw, horecakok, medewerker huishoudelijke dienst, servicemedewerker.

 

 

 

Jouw toekomstige collega aan het woord:

 

 

 

'Ik zorg er dagelijks voor dat collega’s van de ondersteunende diensten in Oss lekker gezond en lekker kunnen lunchen. Ik heb afwisselend werk en krijg veel kansen en mogelijkheden om mijn creativiteit toe te passen in de (lunch)gerechten.'

 

 

 

 

Susanne Wijdeven       

Horecakok

 

Vacatures Horeca & Facilitair

Werken als medewerker horeca & facilitair

De locaties van BrabantZorg hebben veel te bieden op culinair gebied, maar ook voor andere diensten zetten we graag de deur gastvrij open. Als het moeilijker wordt om zelf het huishouden te doen, heeft BrabantZorg medewerkers die ondersteuning bieden bij het huishouden. Voor mensen die lekker en verantwoord willen eten serveren we dagelijks op onze locaties een goed verzorgde maaltijd waarbij cliënten de keuze kunnen maken uit minimaal twee voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Onze kookkunst is gebaseerd op ruim vijftig jaar ervaring in het verzorgen van maaltijden voor ouderen. Altijd zo goed mogelijk op maat en naar smaak van de klant. Bewoners én omwonenden hebben ook de gelegenheid een kopje koffie / thee te komen drinken en de warme maaltijd te gebruiken. 

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Functies horeca & facilitair IG

Er zijn veel verschillende functies voor medewerkers horeca & facilitair bij BrabantZorg. Het vacature aanbod wijzigt regelmatig. Bekijk hieronder de meest voorkomende vacature functies.

  • gastvrouw
  • horecakok
  • horecamedewerker
  • medewerker huishoudelijke dienst
  • servicemedewerker
  • teammanager horeca & facilitair

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk
We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe. 

© 2021 BrabantZorg

 

 

 

 

 

© 2021 BrabantZorg