EmailFacebookLinkedIn

Overige (zorg)functies & vrijwilligerswerk

BrabantZorg is geregeld op zoek naar nieuwe, inspirerende en enthousiaste medewerkers. De mensen die wij zoeken, hebben een oplossingsgerichte en klantgerichte houding. Je weet goed op de behoeften van je klanten in te spelen, of dat nu een collega is van een locatie, een collega van een samenwerkingspartner of een collega binnen je team.

Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent flexibel en weet ook van aanpakken.
Collegialiteit is binnen BrabantZorg erg belangrijk: je collega's zijn er voor jou, jij bent er voor je collega's.

Voel jij je aangesproken, zoek dan de vacature die bij jou past en solliciteer direct.

Vacatures Overige (zorg)functies en vrijwilligers

Vrijwilligerswerk: dankbaar werk

Samen met een cliënt wandelen in de natuur, fietsen naar de markt, een praatje maken, maar ook de redactie voeren van een kabelkrant of gastvrouw zijn in het restaurant. Zomaar wat voorbeelden van activiteiten die door vrijwilligers bij ons worden uitgevoerd. Allemaal om de cliënt een zo fijn mogelijke dag te bezorgen. Vrijwilligerswerk is dankbaar werk en betekent veel voor de cliënten. Voor iedereen die zich wil inzetten, is er een passende activiteit!

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij BrabantZorg? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator van het huis waar je graag wil werken. Je kunt ook het vrijwilligerswerk contactformulier invullen. De vrijwilligerscoördinator neemt dan contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

BrabantZorg, elke dag zo fijn mogelijk

We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven. We kijken naar wat iemand nog zelf kan, wat zijn of haar naasten en omgeving kunnen betekenen en we voegen daar tot slot onze deskundigheid en aandacht aan toe.

©2021 BrabantZorg

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies

 

 

 

©2021 BrabantZorg

BrabantZorg.eu

Privacy

Cookies